Home » Verzekeringen


Bij ACM Assurantiën en Hypotheken in Moordrecht kunt u vrijwel al uw verzekeringen onder brengen, zowel particulier als zakelijk. Als u (een kopie van) uw verzekeringspolis(sen) bij ons langs brengt doen wij gratis een verzekeringscheck voor u. Als u via ons een goedkopere verzekering af kunt sluiten kunnen wij dit voor u in orde maken. Als het niet goedkoper kan hoort u dat ook gewoon van ons. In meer dan 75% van de gevallen kunnen wij u een goedkopere aanbieding doen dan uw huidige verzekeringen, met een dekking die minstens zo goed is.

Wij kunnen u meestal een aantrekkelijk voorstel doen, omdat wij zijn aangesloten wij vrijwel alle gerenommeerde verzekeraars. Zo werken wij samen met onder andere Delta Lloyd, Reaal, de Goudse en Aegon. Op deze manier zijn wij in staat écht een onafhankelijk advies te geven, waarbij het belang van de klant voorop staat.

Ook wat betreft de service bent u bij ACM Assurantiën en Hypotheken aan het juiste adres. Zelf heeft u geen omkijken meer naar uw verzekeringen. U wordt zelfs op de hoogte gehouden als uw verzekering bij een andere verzekeraar goedkoper ondergebracht kan worden. Ook helpen wij u graag bij het invullen van een schadeformulier. En ook voor al uw vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Dus ook voor uw verzekeringen bent u bij ACM Assurantiën en Hypotheken in Moordrecht aan het juiste adres!