Home » RegioBank

U kunt niet alleen bij ACM Assurantiën en Hypotheken terecht voor uw verzekeringen en hypotheken, maar ook voor uw bankzaken. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en daarom kunnen wij al uw bankzaken voor u regelen.

Heeft u geld over? Dat is altijd een fijn gevoel. U wilt natuurlijk wel graag een spaarrekening waarmee u het meeste rendement uit uw geld haalt. Welke rekening is het meest geschikt voor u? Er zijn enorm veel aanbieders en de ene aanbieding wordt nog aantrekkelijker gebracht dan de andere. Is dat ook echt zo? En hoe maakt u de juiste keuze? Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Moordrecht om zo tot een goede keuze te komen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Nu en in de toekomst. Kortom, zonder veel gedoe behaalt u het maximale rendement op uw spaargeld.

Naast spaarrekeningen biedt RegioBank ook volwaardige betaalrekeningen. Een ieder kunnen wij helpen hoe ú dat wilt. Wilt u persoonlijk contact? Geen probleem. Bij ons kunt u gewoon aan de balie geld storten en opnemen. Bankiert u liever online? Ook geen probleem. Via Internetbankieren en met onze mobiele app kunt u waar en wanneer u maar wilt geld overboeken. Daarnaast kunt u met onze gratis betaalpas bij elk pinautomaat in Nederland € 1.000 per dag opnemen. Snel en eenvoudig uw geldzaken regelen dus. Zoals u het wilt!.

Rechts kunt u informatie over RegioBank downloaden. Wilt u een spaarrekening of heeft u vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, of kom bij ons langs. Dit kan ook zonder afspraak. U vindt ons aan het Kerkplein 7 in Moordrecht.

De bank bij u in de buurt heeft nu ook een eigen website. Kijk op https://www.regiobankadviseurs.nl/adviseur/moordrecht/ wat wij voor u kunnen betekenen.