Home » Pensioenen

Weet u hoe uw pensioen er voor staat? Het pensioen is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. De AOW-leeftijd gaat verhoogd worden. En veel pensioenfondsen  zijn bang de pensioenen in de toekomst niet meer te kunnen betalen. Op deze twee zaken heeft u helaas weinig invloed. Waar u wel invloed op heeft is uw persoonlijke pensioen.

Wij inventariseren graag voor u of u genoeg pensioen heeft opgebouwd tegen de tijd dat u met pensioen gaat. Als dit niet het geval is gaan we met elkaar kijken of u dit pensioen aan kunt vullen tot het gewenste bedrag.

Pensioen opbouwen is verstandig, omdat het fiscaal aantrekkelijk is. U betaalt pas belasting over dit bedrag als u met pensioen bent. En als u met pensioen bent betaalt u een lager belastingpercentage dan wanneer u werkt. Dit zorgt er voor dat u minder belasting betaalt over hetzelfde inkomen en dus meer geld over houdt voor uzelf.

Voorheen kon men in Nederland alleen persoonlijk pensioen sparen via een verzekering. Nu is dit ook vrijgesteld voor banken en kan u ook via een bank fiscaal voordelig sparen. ACM Assurantiën en Hypotheken werkt samen met vrijwel alle grote verzekeraars. Ook is ACM Assurantiën en Hypotheken Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Hierdoor kunnen wij voor u een vergelijking maken met zowel de verzekeraars als met RegioBank. Als gevolg hiervan kunnen wij u het beste product voor uw pensioen aanbieden.

Wilt u meer weten over uw pensioen? U kunt ons bellen, mailen of langs komen op kantoor.