Home » Hypotheken


Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u weten of dat financieel haalbaar is? Is uw huidige hypotheek erg duur of heeft u een aflossingsvrije hypotheek waar u vanaf wilt? Of  loopt uw huidige hypotheek af en moet er een nieuwe hypotheek worden afgesloten? ACM Assurantiën en Hypotheken helpt u bij al uw vragen omtrent hypotheken. Wij kunnen u helpen bij het gehele advies- en begeleidingstraject voor het afsluiten van een hypotheek.

Wij nodigen u graag uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek is gratis en volledig vrijblijvend. Bij u thuis of bij ons op kantoor in Moordrecht. Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar, want wij zijn ervan overtuigd dat we een klik moeten hebben om met elkaar in zee te gaan. Daarnaast worden tijdens dit eerste gesprek de wensen en de financiële situatie van de klant geïnventariseerd. Met uw wensen als uitgangspunt gaan wij rekenen om te kijken wat haalbaar en wenselijk is.

Bij ACM Assurantiën en Hypotheken kunt u er altijd van op aan dat u een goede aanbieding krijgt. Wij kunnen u offertes aanbieden van vrijwel alle banken. Hierdoor zit er altijd een goed aanbod voor u tussen. In tegenstelling tot wanneer u bij een bank naar binnen loopt. Aangezien u daar slechts de aanbieding van die ene bank krijgt.

Elk advies dat we uitbrengen kunnen we gedurende de looptijd van de hypotheek achter staan. We zouden het zo voor onszelf ook afgesloten hebben. Daarnaast begeleiden we u van A tot Z, van inventarisatie tot en met de daadwerkelijke overdracht. En we regelen voor u ook een goede taxateur en notaris. Voor een hele scherpe prijs, waardoor we onze advieskosten alweer deels voor u terug verdienen.

Het overgrote deel van onze klanten komt bij ons terecht via bestaande klanten. Daar zijn we erg trots op! Want daaruit blijkt dat onze werkwijze aanslaat!